Υπηρεσίες

Κατοικία

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που διαδραματίζεται η ζωή μας. 

Είναι το μέρος που φιλοξενεί εμάς, τους ανθρώπους μας και ό,τι αγαπάμε.
Ολόκληρη η καθημερινότητά μας φιλοξενείται σε αυτό.

Καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας και επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία μας.

Η Μαυρομάτης Constructions αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες εταιρίες στον τομέα της μελέτης, κατασκευής και ανακαίνισης κατοικίας. 
Επιμελείται τη μελέτη και κατασκευή κατοικιών που προσφέρουν άνεση και ποιότητα ζωής κάνοντας χρήση υλικών ανωτέρας ποιότητας, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα, τον προϋπολογισμό, το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον αλλά και τους εκάστοτε οικοδομικούς περιορισμούς.

Η ομάδα μηχανικών, εργοδηγών και κατασκευαστικού δυναμικού έχει στόχο την υψηλή αρχιτεκτονική σχεδίαση και την άρτια κατασκευή που εξιδανικεύει τη σχέση του ανθρώπου με τον χώρο. Ενώ παράλληλα δημιουργεί κτίρια που εντάσσονται αρμονικά στο δομημένο περιβάλλον ή στον ιστό της πόλης.

Με εσάς να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας, φροντίζουμε να σας δείχνουμε έμπρακτα τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα των έργων μας.

Ξενοδοχείο

Σε παγκόσμιο επίπεδο ο τομέας της φιλοξενίας και του τουρισμού καταλαμβάνουν σημαντικό κομμάτι της οικονομίας. 

Ενώ σε επίπεδο επικράτειας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς πόρους της χώρας μας.

Η εταιρία Μαυρομάτης Constructions, με εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο χώρο της ανακαίνισης και της κατασκευής σας παρέχει όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για να εισαγάγετε την τουριστική σας μονάδα στο κέντρο της τουριστικής αγοράς. Έμπειροι αρχιτέκτονες θα σχεδιάσουν τον χώρο των ονείρων σας.

Η παράδοση ποιοτικών κατασκευών εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού, σε συνδυασμό με τη χρήση πρωτοποριακών υλικών και οργανωμένων διαδικασιών υλοποίησης εγγυώνται την καλύτερη κατασκευή για εσάς ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν για εμάς τη θέση ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου στην ξενοδοχειακή αγορά της περιοχής.

Η Εταιρία μας, πιστή στο κοινωνικό της έργο, στοχεύει στον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε κάθε κατασκευή της προσφέροντας στους πελάτες πρωτοποριακές και βιώσιμες λύσεις που μεγιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση και είναι απόλυτα συμβατές με την πράσινη συνείδηση. 

Στη Μαυρομάτης Constructions, πιστεύουμε και επενδύουμε στην υψηλή αρχιτεκτονική. 

Η εταιρία μας εφαρμόζει μοναδική μεθοδολογία σε κάθε έργο για το καλύτερο και αρτιότερο αποτέλεσμα.

Επαγγελματικοί Χώροι

Η Μαυρομάτης Constructions ασχολείται ιδιαίτερα με την αρχιτεκτονική των επαγγελματικών χώρων που δραστηριοποιείστε καθημερινά.

Είναι σημαντικό για εμάς να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε ή να προχωράμε σε ανακαίνιση των χώρων που φιλοξενούν την επαγγελματική σας δραστηριότητα, ώστε συνεχώς να προάγεται η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας μέσα σε αυτούς. Ο επαγγελματικός σας χώρος είναι σημαντικό να αναδεικνύει τις αρχές και τους στόχους που συνθέτουν την ταυτότητα της δική σας επιχείρησης. Παράλληλα θα πρέπει να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της εργασίας σας.

Ένα άρτιο τμήμα μηχανικών και ειδικών κατασκευής εξυπηρετεί κάθε σας ανάγκη. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με οικολογική συνείδηση και με στόχο να δημιουργούμε χώρους βιώσιμους, λειτουργικούς και σύγχρονους. Η πλήρης και ενδελεχής μελέτη και η εκτέλεση του έργου ακολουθώντας τις αρχές μας για υψηλή αρχιτεκτονική εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα για έναν χώρο ανανεωμένο και έτοιμο να αποτελέσει το έναυσμα και την έμπνευση για κάθε επόμενο επαγγελματικό σας βήμα.